BTSOAkademi, Bursa İş Dünyasının Eğitim ve Gelişim Platformu

03.03.2017



BTSO Akademi, eğitimlerin düzenlenmesi konusunda ülkemizin en önde gelen üniversiteleriyle ve profesyonel eğitim veren kurumlarıyla iş birliği yapmaktadır.

BTSO Akademi’yi, üyelerimizin ve işletmelerindeki uzman çalışanların iş hayatındaki gelişim ve başarılarına katkı sağlayan, onlara yeni ufuklar kazandıran bir eğitim ve gelişim platformu oluşturmak amacıyla 2014 yılında hayata geçirdik.

Akademide iş dünyamızın beklentileri doğrultusunda ve ülkemizin önde gelen üniversite ve eğitim kurumlarıyla iş birliği içinde hazırladığımız 320’den fazla eğitim programına 22.000’in üzerinde başvuru oldu.

Boğaziçi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi gibi önemli üniversitelerimizle iş birliği yaptık. Üyelerimizin Doğan Cüceloğlu, Süleyman Orakçıoğlu, Üstün Dökmen, Cem Kozlu, Acar Baltaş, Emre Alkin, Cengiz Tavukçuoğlu gibi uzmanlardan eğitim almasını sağladık.
 

Eğitim programlarından örnekler:


Perakende Satış Teknikleri
Müşteri ile Etkin İletişim
Zor Müşterilerle Başa Çıkma
Son Memnuniyet Noktası Kasa ve Kasiyer
Mağaza Alan Yönetimi ve Tanzim Teşhir
Müşteri Hizmetleri ve Şikâyet Yönetimi
Kurumsallaşma Profesyonellik
İş Disiplini ve Zaman Yönetimi
Dijital Pazarlama ve E-Ticaret
Taşınmaz Ticaret Yönetmeliği
Türkiye’de Yatırım Teşvikleri ve Uygulamaları
Kişisel Verilerin Kullanımı
Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği
Finansal Yönetim
İngilizce Eğitimi
Stres, Öfke Kontrolü ve Motivasyon





Follow us