‘BTSO Akademi’ Eğitimlere Hızlı Başladı.

01.03.2019



Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından firmaların yönetici kadroları için geliştirilen BTSO Akademi’de 2 ayda 12 eğitim programı düzenlendi. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerinden bilişime; insan kaynaklarından satış ve pazarlama tekniklerine farklı alanlarda düzenlenen eğitimlere bin 500’ün üzerinde iş dünyası temsilcisi katıldı.


BTSO Akademi kapsamında düzenlenen eğitimler Oda üyelerine yeni ufuklar kazandırırken, firmaların yönetici kadrolarının kişisel gelişimlerine de büyük katkı sağlıyor. BTSO Akademi ile bugüne kadar 350’ye yakın eğitim programı düzenlenirken, bu eğitimlere katılanların sayısı 24 bini aştı. İş dünyasının talepleri doğrultusunda belirlenen eğitimler 2019 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında başvurular akademi.btso.org.tr adresinden yapılırken, BTSO Akademi Projesi ile 2019’un ilk 2 ayında farklı alanlarda çok sayıda eğitim programı gerçekleştirildi.


FARKLI SEKTÖRLERE HİTAP EDEN EĞİTİMLER


BTSO Akademi kapsamında bu yılın ocak ve şubat aylarında ‘Türk Eximbank Kredi ve Sigorta Uygulamaları’, ‘Turizm Sektöründe Satış ve Pazarlama’, ‘Siber Güvenlik ve Farkındalık’, ‘İndirimli Kurumlar Vergisi’, ‘Başarılı Bir Gayrimenkul Danışmanı Olmanın Yolları’, ‘Asbestin Tehlikesi ve Yasal Sorumlulukları’, ‘Hoshin Kanri Hedeflerle Yönetim’, ‘İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edilebilirliği Programı (COSME)’, ‘Kuaför Sektörü Meslek Günleri’ ve İKAYDER ile birlikte düzenlenen ‘Dijital İnsan Kaynakları Zirvesi 2019’ programları gerçekleştirildi. Bu eğitimlerden 1.500’ün üzerinde iş dünyası temsilcisi faydalandı.


GİRİŞİMCİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR


BTSO, KOSGEB ile birlikte düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne de devam ediyor. 2015 yılından bu yana düzenlenen ve bugüne kadar 1.000’e yakın girişimci adayını yetiştiren BTSO, bu yılın ocak ve şubat aylarında 2 girişimcilik eğitim programı düzenledi. Bu eğitimlerden de 50’ye yakın girişimci adayı faydalandı. 






Follow us